Ingredienser;
Kakan:
4 ägg
6 dl socker
3 dl mjöl
2 tsk bakpulver
8 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
2 krm salt
175 g smält smör
Kokostosca:
75 g smör
2 dl socker
1 1/2 dl grädde
1 dl sirap
1 påse kokos
Gör så här;
Sätt ugnen på 200 grader. Ta fram en långpanna med bakplåtspapper på.
Vispa ägg och socker pösigt. Blanda ihop alla torra ingredienser och tillsätt i äggblandningen. Blanda till sist i det smälta smöret. Häll smeten i långpannan och grädda i mitten av ugnen ca 12-15 minuter.
Koka under tiden ihop kokostoscasmeten i en kastrull under omrörning.
Ta ut kakan ur ugnen och låt den svalna något innan du brer ut kokostoscasmeten över kakan. Grädda ytterligare i ca 10 minuter, tills kokostoscatäcket fått lite färg.
När kakan har svalnat något, skär den i rutor.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar