måndag 10 oktober 2011

Choklad, choklad, choklad


Chokladmousse i chokladskålar

Ingredienser:
10 st chokladskålar
100 g mörk choklad
2 dl grädde
Physalisfrukter

Gör så här:
Smält den hackade chokladen i micron 30 sekunder åt gången, ta ut chokladen och rör om. Gör detta tills chokladen har uppnått 48 grader. Vispa grädden lätt. Vänd ner hälften av grädden i den varma chokladen. Rör om tills den blandat sig fint. Häll sedan i resten av grädden och blanda väl.
Använd en sprits och spritsa ut chokladmoussen i chokladskålarna.
Sätt dit en physalisfrukt på toppen som dekor.


1 kommentar:

  1. Åh, alla recept här ser otroligt goda ut!! Jag provsmakar gärna någon gång på arbetslagsmötet ;) :)

    Vi ses imorgon.

    Kram
    Charlotte

    SvaraRadera